Locatie

De Academie is gevestigd in een karakteristiek pand op het Lange Voorhout 62 te Den Haag. Den Haag vormt van oudsher het politieke en bestuurlijke hart van de Rijksoverheid door de aanwezigheid van departementen en tal van nationale en internationale organen. Het pand van de Academie bevindt zich niet ver van het gebouw van de Raad van State en het Binnenhof en op korte afstand van de meeste departementen. Daarnaast is het goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

Cursuszalen

De Academie biedt met de verschillende zalen een plezierige en sfeervolle cursuslocatie. Alle logistieke en facilitaire voorzieningen die nodig zijn voor uw opleiding zijn aanwezig. Bij een volledige cursusdag wordt een verse lunch geserveerd in het souterrain. Een impressie van onze cursuszalen en andere ruimtes treft u hiernaast aan.

Zaalverhuur

Indien er geen cursussen of colleges plaatsvinden stellen wij onze zalen ook beschikbaar voor verhuur binnen de Rijksoverheid. De ruimtes verschillen per grootte en karakter. Afhankelijk van de opstelling zijn de ruimtes geschikt voor 10 tot 100 personen. 

Voor meer informatie over zaalverhuur kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 070 - 312 98 30 of een mail sturen naar: zaalhuur@acwet.nl.